Te koop op Slenk en Horst te Harderwijk

Om de diverse objecten onder uw aandacht te brengen, maakt de Groene tak Makelaardij gebruik van bestaande advertentiemedia en platforms. Vindt u hier niet uw gezochte woning, stuur dan graag even een mail naar info@groenetakmakelaardij.nl.

De volgende woningen staan op het resort Slenk en Horst te Harderwijk en  geven wij specifieke aandacht:

 

IMAG0062  1-16  verkocht onder voorbehoud 01-09-2015

 

DSC05034   1-139 verkocht met  levering mei 2015

Achterzijde 70.001   1-70  verkocht met levering juni 2015Recent TE KOOP AANGEBODEN nr 1-xxx  3847LL te Harderwijk:

(meer info volgt 2018)

Deze country style woning staat op een boomvrij en open perceel van ca. 450m2. Met carport en eigen oprit goed voor 2 auto’s. De woning maakt onderdeel uit van het resort Slenk en Horst. Het resort is ruim opgezet en grenst direct aan de bebossing van de hoge Veluwe, zandverstuivingen en heide gebieden. Zeer korte verbinding met de A28 Amersfoort-Zwolle en de N302 Lelystad-Apeldoorn.

De woning is voorzien van ruime zitkamer met houten vloer, schouw, eethoek, grote luxe keuken met diverse inbouwapparatuur als vaatwasser, combimagnetron en koel/vriezer. De woning beschikt over een eigen CV installatie. Op de begane grond bevindt zich verder een eerste slaapkamer of kantoorruimte, eerste toilet en entree met meterkast. De inpandige berging is voorzien van wasmachineaansluiting. Op de eerste etage bevinden zich twee kamers een inloopgarderobekast en overige beschotte bergruimte. De  overloop is voorzien van de sanitaire ruimte met douche, 2 toilet, wastafel en ligbad. De woning is recent geheel geschilderd met Sikkens Rubol XD welke 6 jaar bescherming geeft.

Voor meer specifieke info, prijs en levering kunt u contact opnemen: info@groenetakmakelaardij.nl.